Hatha Yoga
ArtikelPris per 60 min
Startavgift600:-
Per deltagare180:-
Prisexempel: En person 600+180=780kr, 5 personer, 600+5 x 180=1500kr osv.

Klassisk

Hathayoga bygger på läran om de två sidorna av vårt väsen, dvs. förmågan att handla och förmågan att reflektera. Genom att använda kroppen som redskap närmar vi oss en förståelse av vår innersta natur.

I klassisk Hathayoga fokuserar vi på en ställning i taget; vi kommer in i ställningen stegvis, håller ställningen en stund och kommer sedan ur den stegvis. Vi tar korta pauser mellan ställningarna. Passet innehåller förutom ställningarna även andningsövningar, meditationsövningar samt
avslappning.

Flow

En flödande och dynamisk yogaform där man utgår från grunderna i hathayoga. Skillnaderna är att passet är uppbyggt som ett enda flöde. Ställningarna är sammanlänkad genom andningsflödet och en position leder över i nästa.

Andningsövningar, meditationsövning och avslappning ingår i passet.

Mindfulness

En långsam och meditativ yogaform som motverkar stress och stärker kroppen. Mindfulness betyder medveten närvaro.

Övningarna utförs långsamt med medvetenhet och i samspel med andningen. Vi är uppmärksamma på det som sker i kroppen, på eventuella tankar eller känslor som uppkommer och möter dem med acceptans och nyfikenhet utan dömande. Vi avslutar passet med en guidad liggande kroppskanning och/eller en guidad sittande meditation.

Passet är utformat för att passa alla.